Onze B&B

Na een  start met één kamer beschikt onze B&B nu over drie kamers, maar zijn niet meer zo frequent beschikbaar. 

Twee kamers, Strand 1 en Duin 2, bevinden zich op de begane grond.  Beiden zijn geschikt voor twee personen. Op de eerste etage bevindt zich het mini appartement, Zee 3. Dit appartement is geschikt voor twee  tot vier personen. Bij drie of vier personen beschikt u hier over een extra slaapkamer, zodat het appartement nog meer ruimte biedt. Alle kamers hebben een eigen ingang en een buitenruimte met zitje. Onze gasten kunnen tevens genieten van de voortuin, waar een picknickbank staat.

De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Het gebruik van bedlinnen en handdoeken is inbegrepen.

 

Het ontbijt staat iedere morgen voor u klaar in de ontbijtkamer op de begane grond. U kunt zelf aangeven hoe laat u wenst te ontbijten.

 

Honden zijn op aanvraag bij ons welkom. Onze twee Ierse terriërs vinden dat altijd reuze spannend.

 

Parkeren kan op de parkeerplaatsen op eigen erf bij ons huis. Fietsen kunnen beschut gestald worden in de buitenruimte rond ons huis.

 

We vinden het prettig om onze gasten zoveel mogelijk privacy te bieden. Ons privégedeelte is daarom gescheiden van de gastenverblijven.

 

Op 200 m ligt een goed restaurant, brasserie 't Torentje en op 400 m een kleine supermarkt  en elektrische fietsverhuur bij fietsverhuurzeeland of bij bouwmantweewielers